Ifølge Pastaparty.dks kilder bliver der tale om markante ændringer når IRONMAN i morgen lancerer ruterne til den femte udgave af KMD IRONMAN Copenhagen.

I morgen kl. 12.00 lancerer IRONMAN Danmark ruterne til dette års udgave af KMD IRONMAN Copenhagen og ifølge vores normalt velinformerede kilder, er der en række markante ændringer på vej.

Vi tog derfor kontakt til IRONMAN Danmark for at hører nærmere. De holder dog kortene tæt til kroppen, men løfter alligevel lidt af sløret for, at der ér tale om ændringer:

– ”Vi kan og vil ikke sige så meget før på fredag. Men ja, det er korrekt, at der vil være ændringer til dette års afvikling. Hvad det handler om præcist, fortæller vi på fredag,” fortæller Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef for IRONMAN Danmark, og fortsætter:

– ”Vi har en ambition om, at KMD IRONMAN Copenhagen skal bide sig fast som en af verdens tre største IRONMAN konkurrencer. Det betyder at vi hele tiden kigger på hvordan vi kan skabe en endnu bedre oplevelse for såvel atleter som tilskuere. Og der har vi i år lidt ekstra i posen. Så meget vil jeg godt sige nu.”

Pastaparty.dk følger naturligvis selv med til rutelanceringen på fredag, der sker via et Facebook-Live event på IRONMAN Danmarks Facebook kl. 12.00.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply