Adskillige EM- og VM-medaljer er det blevet til for Søren Bystrup. Senest blev det til karrierens højdepunkt med en EM-guldmedalje på hjemmebanen i Vejle tidligere i år. Men når 2018-sæsonen er slut, er det samtidigt enden på Søren Bystrups professionelle karriere.

Det skriver Søren Bystrup selv i et langt opslag på sin Facebook-side, hvor han kommer ind på årsagen til, at 2018-sæsonen bliver den sidste som professionel.

– Jeg føler at jeg virkelig har afsøgt alle hjørner af livet som eliteduatlet i løbet af de sidste 5-10 år. Og jeg tror ikke på, at jeg kan blive bedre end jeg er netop nu. Derfor giver det heller ikke mening for mig at fortsætte på eliteplan, for der er så mange andre mennesker og ting i livet, som jeg hellere vil bruge min energi på de næste mange år, skriver Søren Bystrup bl.a. på sin Facebook-side.

Inden Søren indstiller karrieren ved udgangen af i år, har han dog lige tre store stævner på programmet.

Først og fremmest er det VM på Fyn om kun et par uger. Dernæst gælder det Powerman Austria hvor Søren tog sin første internationale Powerman-sejr tilbage i 2013. Og til sidst står den på det legendariske Powerman Zofingen, der samtidigt er VM på den helt lange duathlondistance.

Læs hele Søren Bystrups opslag herunder:

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply