Sideløbende med KMD 4:18:4 Aarhus og KMD 5150 Aarhus, blev der i dag kørt DM for hold. I herrernes race var det Aalborg Triathlon Klub der var hurtigst, imens Aarhus 1900 Triathlon tog titlen hos kvinderne. 

I kvindernes eliterace var der dog kun ét hold til start, hvilket netop var Aarhus 1900 Triathlon. Aarhus-holdet der bestod af Birgitte Krogsgaard, Nina Højris og Mathilde Pugholm Hvid, blev dermed dansk mester for hold i kvindernes eliterace.

Til gengæld var der lidt flere hold med i herrernes eliterace, hvor Aalborg Triathlon Klub vandt med mere end et halvt minut til Odense Triathlon Klub. For Aalborg var det Benjamin Mark Andersen, Nicklas Røssner og Kristian Trier Nipper der var til start, hvor Odense-holdet havde Gianluca Purzer, Nicholas Ward Munoz og Thomas Strange som udøvere.

Nummer tre i herrernes race blev i øvrigt KTK86, der var 53 sekunder efter vinderne fra Aalborg. KTK86-holdet bestod af Allan Steen Olesen, Simon Jørn Hansen og Nicklas Nygaard.

Distancen bestod i øvrigt af 750 m svømning, 26 km cykling og 5 km løb.

Resultater DM for hold 2017 i Aarhus

Elite-herrer

  1. Aalborg Triathlon Klub (Benjamin Mark Andersen, Nicklas Røssner og Kristian Trier Nipper), 1:00:20
  2. Odense Triathlon Klub (Gianluca Purzer, Nicholas Ward Munoz og Thomas Strange), 1:00:53
  3. KTK86 (Allan Steen Olesen, Simon Jørn Hansen og Nicklas Nygaard), 1:01:12
  4. Aarhus 1900 Triathlon (Andreas Nørgaard, Christian Stounberg og Ole Hemme Hansen), 1:01:18
  5. Ganløse Tri-Center (Scott Steenberg, Frederik Wester, Mads Frederik Eilersen, Albert Frydensberg), 1:02:22

Elite-kvinder

  1. Aarhus 1900 Triathlon (Birgitte Krogsgaard, Nina Højris og Mathilde Pugholm Hvid), 1:13:40

Alle resultater fra DM for hold kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply