De to danske pro’ere Line Thams og Thomas Strange fik i dag blandet sig helt i toppen i Challenge Roma 753, hvor det blev til en fjerde- og en femteplads. 

En noget alternativ distance i Challenge-serien skulle i dag køres i Rom i Challenge Roma, der bød på 1753 m svømning, 75,3 km cykling og 17,53 km løb. Alt sammen en distance designet ud fra Roms grundlæggelse i år 753 før kristi fødsel.

Til start havde vi to danske pro’ere, Line Thams og Thomas Strange, der begge på forhånd havde proklameret, at de mødte op for at blande sig i topstriden.

Line Thams ledt forkert på cyklen – Thomas Strange led i varmen

Og det må man sige var hvad de gjorde. Særligt Line Thams, der i kvindernes pro-felt svømmede, cyklede og løb sig til en X. plads mod stærke navne som Laura Siddall, Sara Loehr og Sofie Goos.

På de indledende 1753 m svømning fik Thams bragt sig i front med et forspring på lidt over et minut til Laura Siddall som nærmeste konkurrent, og herefter så det rigtigt godt ud for Line, der fortsatte med at udbygge sit forspring – lige indtil hun blev ledt forkert på cykelruten, og så kom Siddall altså forbi i mellemtiden.

Line formår alligevel at stille cyklen i T2 som nummer to, men med et par hurtige løbere bag sig, måtte hun se sig indhentet på løberuten af to konkurrenter. Det blev dermed til en fjerdeplads til Line Thams, som man absolut må sige at være godkendt taget vildledningen på cykelruten taget i betragtning.

Også Thomas Strange fik vist sig rigtigt flot frem, da han i pro-herrernes race længe lå på en fjerdeplads. Han blev dog hentet af en bagvedliggende konkurrent på en bakke på løberuten med cirka 1,5 kilometer til mål, og så kunne han krydse målstregen som nummer fem efter at have lidt en smule i varmen til sidst

Så også et absolut godkendt resultat, når man ser på de skadesproblemer Thomas har døjet med i løbet af denne sæson.

Resultater Challenge Roma 2017

Kvinder

1 Laura Siddall, Storbritanien
2 Sofie Goos, Belgien
3 Erika Csomor, Ungarn

4 Line Thams, Danmark

Herrer

1 Sven Riederer, Schweitz
2 Giulio Molinari, Italien
3 Dylan McNeice, New Zealand

5 Thomas Strange, Danmark

NB: Grundet utroligt dårligt livetiming (for at sige at der slet ikke var noget livetiming og på stående fod ingen resultatlister), har vi ingen tider.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply