Den tidligere professionelle cykelrytter Bekim Christensen har store mål med triathlon. Han vil kvalificere sig til Hawaii i pro-klassen og så drømmer han også om at gå under de magiske otte timer på ironman-distancen. Men denne sæson har ikke ligefrem gået som den skulle, hvor han i alle sine tre A-stævner måtte udgå på det afsluttende marathon.

Der har efterfølgende været meget stille fra Bekim selv, selvom der har været efterspurgt en årsag til DNF’erne blandt hans mange følgere.

Men i en blogpost på sin hjemmeside, afslører Bekim nu hvorfor han valgte at trække stikket i først IRONMAN South Africa, IRONMAN Frankfurt og derefter IRONMAN Kalmar.

Det er nemlig de tilbagevendende rygproblemer, der spiller Bekim et pus. Nogle rygproblemer der har sin oprindelse i en diskusprolaps i den nedre læn for to år siden, og som i en periode medførte en lam venstre lægmuskel.

Siden da har den stået på rigeligt af genoptræning, der har gjort ham klar til at træne og konkurrere igen. Det kniber dog tilsyneladende stadig lidt når der skal løbes et marathon.

I Kalmar spændte venstre lægmuskel eksempelvis helt op, hvilket gjorde strålede helt ned i bundet af foden. Det gav så store smerter, at Bekim ikke så nogen anden udvej end at udgå, på trods af ellers at have haft et godt race indtil.

Du kan læse hele forklaringen på Bekim Christensens blog her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply