Challenge Family har annonceret at de den 3. juni vil livestreame deres VM-satsning The Championship på deres officielle hjemmeside, der dermed giver triathlon fans verden over mulighed for at følge begivenhederne på ruten direkte mens det sker. 

I tillæg til at Challenge Family har offentliggjort et meget stærkt pro-felt, udvidet draftingreglerne til at der minimum skal være 20 meter mellem hver atlet på cykelruten og at det hele bliver afholdt på det slovakiske olympiske center ‘x-bionic sphere’, giver de nu også mulighed for at kunne følge begivenhederne live direkte fra ruten, så triathlon fans over hele verden kan følge med hjemmefra.

– “Challenge Family ved at triathlon fans kan lide at følge de vigtige stævner live. Der er ikke nok dækning af vores fantastiske sport, og endnu engang sætter Challenge Family kursen. Vi ønsker at triathlon fans ved at Challenge Family sætter pris på fansenes support og at producere en livedækning af nøglestævner som The Championship 2017, er en god måde at vise det på,” fortæller Zibi Szlufcik, CEO i Challenge Family, og tilføjer;

– “Vi er stolte af at kunne vise vores flagskib The Championship ved x-bionic sphere, der samtidigt sikrer at vi sætter nye standarder i triathlon. At livestreame stævnet viser ikke bare atleterne konkurrere, men vil også give et indblik i den fantastiske rute.”

Ruten i The Championship 2017 er designet sådan at x-bionic sphere lægger område til både starten, skiftene og målet. Uanset om det er med klubben eller derhjemme, vil livedækningen dække hele racet fra start (i Danube River) til mål (i hjertet af x-bionic sphere).

Triatleter fra mere end 60 nationer verden over er tilmeldt den første udgave af Challenges VM-satsning The Championship. Livestreamingen kommer til at kunne ses her.

 

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply