Det har ikke ligefrem været en drømmestart på sæsonen for viborgensiske Chris Fischer, men i dag fik han så endelig hul på bylden og vist sin sande styrke. Det var nemlig i dag, i Challenge Regensburg på den fulde distance, at han beviste at hans form så sandeligt er værd at prale med.

Og det var lige præcis hvad Chris Fischer på forhånd havde håbet på, efter at være udgået af Challenge Roth og kæmpet sin egen kamp ved EM i Herning. Heldigvis blev det i dag tid til oprejsning, hvilket kom ved at han svømmede, cyklede og løb sig til en tredjeplads i Challenge Regensburg.

Fischer viste allerede gode takter fra starten, da han på svømningen var at finde i den 13 mand store frontgruppe bestående af samtlige favoritter. De 13 herrer kom samlet ud på cykelruten, hvor der til gengæld hurtigt skete splittelser; hurtigt blev en tremandsgruppe uden Chris Fischer dannet, men danskeren fik sig en god følgesvend i tyske Christian Altstadt, og de to sørgede for at de foranliggende aldrig fik alt for meget snor.

Helt i front skete der dog også splittelser, hvor Sebastian Neef (Tyskland) trak fra og efterlod sine to følgesvende resten af cyklingen. Det udnyttede Fischer-Altstadt duoen til at køre ind på Jan Raphael (Tyskland) og Julian Mutterer (Tyskland) der var sat af Neef, og således var der i T2 under et minut til en podieplads.

Neefs tempo i front kom dog til at koste dyrt på det afsluttende marathon, for stille og roligt blev marginen mellem den førende og de nærmeste konkurrenter mindre og mindre. Lidt over halvvejs på løbet blev Jan Raphael ny mand i front, imens Chris Fischer bagved viste overskuddet og gik i solojagt på podiet.

Med omkring 14 kilometer igen havde Fischer løbet sig op på tredjepladsen, og selvom han i øjeblikket umiddelbart måtte kæmpe lidt med tyske Christian Brader, fik viborgenseren hurtigt sørget for plads omkring sig.

Jan Raphaels tempo i front var der til gengæld ingen der kunne gøre noget ved, og han kunne dermed tæske igennem til målstregen som vinder af dette års Challenge Regensburg i tiden 8:02:32.

Andenpladsen blev besat af cykeludbryderen Sebastian Neef, imens Chris Fischer kæmpede bravt og smukt hele vejen til målstregen og opnåede en ganske velfortjent tredjeplads. De to var henholdsvis 8:10 og 11:41 efter vinderen Jan Raphael.

 

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply