Efter succesen med EM i Herning 2017, har Dansk Triatlon Forbund og RaceMakers indgået en tre-årig aftale om afholdelse af DM på middeldistancen til Garmin Challenge Herning.

Slaget om det danske mesterskab i 2018 skal stå d. 9. juni i Herning. Her vil forbundsatleter kæmpe om DM-titlen på middeldistancen, som omfatter 1900 m svømning, 90 km cykling og 21 km løb.

RaceMakers glæder sig over endnu en mesterskabsmulighed

Med EM i juni 2017 viste Herning sig fra sin bedste side. Gaderne var fyldte med tilskuere og Torvet var rammen for en fantastisk finishline, som for mange var ekstra speciel. En sand triatlonfest. Dermed viste Herning sig at være det oplagte sted til afholdelse af triatlonmesterskaber.

Hos RaceMakers glæder de sig over endnu en mesterskabsmulighed.

 – Vores samarbejde med Dansk Triatlon Forbund har udviklet sig gennem flere år og vi ser frem til endnu en gang skulle arbejde tæt sammen med forbundet om et fantastisk event i Herning. Med Herning som værtsby, er vi sikret, at atleterne får den bedste oplevelse og med en kulisse der kan rumme mange tilskuere, er rammerne sat til en stor tri fest, fortæller Claus Vesterby, eventdirektør og partner i RaceMakers, og fortsætter;

 – Vi kommer til at se Danmarks elite stille til start, og da det er et åbent mesterskab, kommer vi også til at se førstegangstriatleter og age groupere kæmpe om sejren i deres age groups. Derudover vil den internationale elite kæmpe om sejren til Challenge-stævnet. Dette giver et fantastisk alsidigt løb på en solrig dag i Herning. Vi glæder os meget.

Dansk Triatlon Forbund: Vi gentager succesen

Hos Dansk Triatlon Forbund, ser man frem til juni 2018 hvor sæsonen for alvor skydes i gang.

 – DM på middeldistancen er så prestigefyldt, at det kræver en scene der anerkender og støtter triatleterne og sporten. Efter succesen til EM i juni, har Herning vist rammerne. Og vi tror på at byen sammen med RaceMakers, kan løfte opgaven sammen med de lokale triatlonklubber, lyder det fra direktøren i Dansk Triatlon Forbund, Morten Fenger.

Morten Fenger lægger samtidigt ikke skjul på hvorfor valget er faldet på netop RaceMakers og Garmin Challenge Herning.

 – For at udvikle sporten, og øge antallet af triatleter i Danmark, er det vigtigt at triatleterne har en god oplevelse, slutter Morten Fenger.

Garmin Challenge Herning og DM på Mellemdistancen 2018 bliver kørt den 9. juni.

Leave a Reply