Mads Bang Jensen fra MSI Pro Tri kørte i dag et topresultat hjem i Outlaw Triathlon Nottingham, da han svømmede, cyklede og løb sig til en femteplads.

Den danske ny-professionelle Mads Bang Jensen fra MSI Pro Tri, har ikke helt haft den sæson han har gået og drømt om, hvor han måtte tvinge sig selv igennem sæsonens store mål IRONMAN Lanzarote og efterfølgende punkterede til DM på mellemdistancen.

Højdepunkter har der dog været, da han i foråret blev nummer to i Torre del Mar Triathlon og nummer otte i VI Steelives Half Triathlon, og i dag kunne han så tilføje endnu et flot resultat til sit professionelle CV.

Mads Bang nummer 5 efter veldisponeret race

I dagens Outlaw Triathlon Nottingham på den fulde jernmandsdistance, beviste han nemlig at formen trods alt er rigtigt god ved at blive nummer fem i et stærkt felt, primært med britisk deltagelse.

Mads fik allerede vist hvad han var kommet for under svømningen, hvor han kommer op af vandet som nummer 7 – en placering der dog ikke holder gennem de 180 kilometer cykling. I T2 stiller han nemlig cyklen som nummer 10, men får herefter løbet sig stille og roligt op gennem feltet på det afsluttende marathon.

Det gav ham dermed en rigtigt fornuftig femteplads, med kun et kvarter op til podiet. Et resultat der helt sikkert er kommet af et fornuftigt disponeret race, hvor han gemte krudtet til det afsluttende marathon.

Resultater Outlaw Triathlon Nottingham 2017

1 Kit Walker, Kit Walker Triathlon, 8:39:37
2 Marton Cseik, Havering Tri, 8:53:48
3 Matthew Leeman, ETE Racing / TriSutto, 8:54:54
4 Marcus Mcdonald, Lichfield Tri, 9:03:39
5 Mads Bang Jensen, MSI Pro Tri, 9:11:10

Resultatlisten kan ses her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply