Maja Stage Nielsen var i dag til start i det østrigske IRONMAN 70.3 Zell am See, hvor det lykkedes hende at hive en fjerdeplads plads hjem.

Det skete efter at hun gennem hele racet måtte kæmpe med et tidstab på et par minutter, der opstod under svømningen. Forhåndsfavoritten Anja Beranek var nemlig stukket af sammen med østrigske Beatrice Weiss, imens Maja Stage Nielsen kom op af vandet som nummer seks 2:22 senere.

Beranek fik derefter hurtigt rystet sin følgesvend fra svømningen af, hvorefter hun kørte solo i front – lige indtil tyske Laura Phillip alene fik lukket hullet og efterfølgende satte Beranek godt og grundigt fra hjul.

Bagved kæmpede Maja en kamp for ikke at tabe for meget tid, men de allerforreste konkurrenter kørte ganske simpelt for stærkt på den smukke cykelrute midt i de østrigske alper. Det lykkedes dog Maja at stille cyklen som 7’er med et tidstab på omkring et kvarter til Laura Phillip, men til gengæld var det tid til danskerens stærkeste disciplin; løbet.

Endnu engang beviste Maja at hun er i besiddelse af et par stærke løbeben, for på de afsluttende 21,1 kilometer løb, lykkedes det hende at løbe sig op på fjerdepladsen – kun to minutter fra løbets sidste podieplads, der blev besat af østrigske Elisabeth Gruber.

Helt i front lykkedes det Laura Phillip at holde Anja Beranek komfortabelt langt bag sig, imens Beranek måtte tage til takke med andenpladsen.

Resultater IRONMAN 70.3 Zell am See 2017

Pro kvinder

1 Laura Philipp, Tyskland, 4:17:45
2 Anja Beranek, Tyskland, 4:29:24
3 Elisabeth Gruber, Østrig, 4:38:07
4 Maja Stage Nielsen, Danmark, 4:40:11
5 Nina Derron, Schweitz, 4:41:55

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply