Foto: Harry Engels / Getty Images for IRONMAN
- Annonce -

Det blev langtfra det race Michelle Vesterby havde ønsket sig på Hawaii. Hun er netop udgået i T2.

Der var lagt op til det helt store. I stedet blev det til en DNF. Det er den skinbarlige sandhed, efter Michelle Vesterby langtfra fik det race hun var kommet efter.

Målet var på forhånd, at skulle blive den første danske kvinde på podiet i det legendariske IRONMAN World Championship på Hawaii. Men tingene gik på ingen måde som det skulle, og så kom den ellers altid smilende dansker op af vandet hele 8 minutter fra fronten.

Der ville derfor skulle en overordentligt stærk cykling til for at få indhentet det tabte. Men også her tabte hun masser af tid, og satte cyklen i T2 i omegnen af en halv time efter Daniela Ryf, der tog føringen med kun få km tilbage af den 180 km lange cykelrute.

I T2 valgte Vesterby at trække stikket og kalde det en dag.

I en video på Facebook udtaler Michelle, at hun ikke havde noget power på svømningen og på cyklen. Hun blev ramt af opkast, og kunne dermed ikke holde sin energi i sig.

Se selv Michelle Vesterbys udtalelse i videoen herunder:

- Annonce -

Også Camilla Pedersen måtte udgå. De nærmere omstændigheder kendes endnu ikke, men én af vores følgere på Facebook har fortalt, at hun har set Camilla komme gående ned af Ali’i Drive.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar