Tyske Sebastian Kienle skulle i morgen have indledt sin sæson i XTERRA South Africa. Men et styrt på cyklen i sidste uge, har nu fået ham til at droppe morgendagens crossrace.

På sin Twitter-konto skrev Sebastian Kienle nemlig tidligere i dag, at styrtet medførte et par trykkede ribben. Og det er altså mere end hvad han synes er forsvarligt at stille til start i det legendariske XTERRA-race med.

– Jeg er desværre nødt til at trække mig fra morgendagens XTERRA South Africa, indleder Sebastian Kienle sit tweet (som du kan se i original udgave herunder).

– Jeg havde et mindre styrt i sidste uge. Ikke noget seriøst, men jeg har trykket mine ribben en smule. Det tager lidt længere tid end forventet. Held og lykke til alle der kører.

Normalt forbinder man ikke ligefrem Sebastian Kienle med XTERRA, men det er faktisk sket før at han har været til start i den internationale crosstriathlon-serie.

Således har Sebastian Kienle været til start flere gange i XTERRA World Championship på Hawaiianske Maui, ligesom han også har kørt på hjemmebanen i XTERRA Germany. Han er derfor ikke helt uerfaren på det grusbelagte underlag.

Udover Sebastian Kienles tweet tidligere i dag, er der ellers ingen officielle udmeldinger om hverken styrtet eller ribbenssituationen. Men mon ikke den stærke tysker nok skal blive klar til landevejssæsonen for alvor starter?

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply