Da Helsingør tilbage i juni var værter for IRONMAN 70.3 European Championship, var både Helle Frederiksen, Camilla Pedersen og Maja Stage Nielsen til start. Men skal man tro Pastaparty.dks kilder, bliver det samme danskerkoalition til næste år. Bare med Michelle Vesterby tilføjet til listen. 

Det tyder alting i hvert fald på, efter flere af Pastaparty.dks kilder har fortalt om de fire danske jernladies 2018-planer.

Både Helle Frederiksen, Camilla Pedersen og Maja Stage Nielsen prøvede kræfter med IRONMANs eget mellemdistancemesterskab i Helsingør tidligere i år, hvor det gik bedst for Helle Frederiksen.

Hun vandt nemlig sølv efter en lang periode med en fibersprængning, imens Camilla Pedersen nappede en fjerdeplads. Maja Stage Nielsen havde ikke verdens bedste dag, men endte alligevel med en tiendeplads.

Dengang var der på forhånd lagt op til en sjælden styrkeprøve mellem nogle af Danmarks hurtigste tri-kvinder. En styrkeprøve der så småt startede allerede ugen forinden ved ETU europamesterskabet på samme distance i Herning.

Her var Maja Stage Nielsen, Camilla Pedersen og Michelle Vesterby alle til start. Til gengæld manglede Helle Frederiksen, imens hun dog var til start i Helsingør hvor Vesterby ikke stillede op.

Men den 17. juni 2018, ser det altså ud til at de alle fire kommer til at skulle kæmpe om 70.3-guldet. Endda på hjemmebane. Så mangler vi vel egentligt blot Tine Holst, ligesom en kvinde som Line Thams også kunne være interessant at få blandet ind i ligningen.

Leave a Reply