Her følger programmer til uge 30, 31, 32 og 33. I programmerne vil der være referencer til fem forskellige teknikøvelser. Du kan se hvordan de enkelte øvelser skal udføres her.

Programmerne er lavet til en svømmer der skal deltage i IM i København. Dette er de sidste svømmeprogrammer i denne række af programmer siden nytår frem til IM København.

Programmerne er lavet med udgangspunkt i en svømmer der svømmer ret hurtigt – nemlig omkring 1.30/100m på 1500 fri på kortbane. Det er gjort fordi det er lettere at trække lidt fra i programmerne end selv at ligge til. De fleste motionister svømmer en del langsommere og derfor skal starttider og distance også tilpasses efter niveau. Når du korter ned i programmerne så lad teknik-delen være og kort ned på de lange aerobe serier.

Er det første gang du følger programmerne kan du med fordel læse en intro i bunden af programmet.

Svømmeprogrammer til uge 30, 31, 32 og 33 i 2017

Du finder svømmeprogrammerne for uge 30, 31, 32 og 33 i en PDF-fil her (åbner i nyt vindue). Bemærk at der findes beskrivelser af de tekniske betegnelser på sidste side i PDF’en.

Alle svømmeprogrammer

DEL
Jesper Von Seelen er træner i Frederica Tri Team, træner og ejer af Trioptima og er en yderst erfaren herre i dansk triathlon, hvor han har været med fra start - blandt andet med en far, som var med til at arrangere de første stævner i Danmark.

Leave a Reply