Der er opstået usikkerhed om afviklingen af Øresund Triatlon d. 25 juni i Charlottenlund. Hos IRONMAN, der ellers for længst har solgt de oprindelige 2100 startpladser til IRONMAN 70.3 European Championship i Helsingør d. 18. juni, er man klar til at udvide antallet af startende, for at hjælpe triatleter der måtte komme i klemme. Men først og fremmest håber man kollegaerne hos Øresund Triatlon finder en løsning. Det skriver IRONMAN Danmark i en pressemeddelelse. 

Aflyste motionsevents som senest Powerman i København og nu usikkerhed omkring Øresund Triatlon i Charlottenlund er skidt for alle, mener man hos landets største triatlonarrangør IRONMAN, der derfor er klar med en sikkerhed til de tilmeldte triatler:

– ”Det er enormt vigtigt, at der ikke opstår usikkerhed omkring stævnerne rundt om i landet. Det er vigtigt med et mangfoldigt og godt udbud af stævner, det gavner os alle. Derfor er vi klar til at udvide antallet af startpladser til IRONMAN 70.3 Europamesterskabet i Helsingør, så deltagere der har trænet hårdt og længe ikke kommer i klemme,” siger Thomas Veje Olsen, direktør hos IRONMAN Danmark, i en pressemeddelelse.

Først og fremmest håber de dog hos IRONMAN at kollegaerne hos Øresund Triatlon får sikret afviklingen:

– ”Det bedste for alle, vil være at Øresund Triatlon afvikles, så det krydser vi fingrer for. Og så håber vi, at det for deltagerne kan være en ekstra sikkerhed, at vi er klar til at hjælpe såfremt stævnet skulle blive aflyst.” siger Thomas Veje Olsen.

I triatlonkredse har der de seneste uger opstået usikkerhed om afviklingen af Øresund Triatlon fordi ruterne er blevet ændret og antallet af tilmeldinger har været svigtende. Det har fået mange deltagere til at kontakte IRONMAN i forhold til, om det er muligt at overfører startnumre til IRONMAN 70.3 Europamesterskabet 18. juni i Helsingør.

Det er dog værd at bemærke, at ifølge Pastaparty.dks oplysninger fra kilder meget tæt på Øresund Triathlon, så bliver Øresund Triathlon 2017 afholdt som planlagt.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply