2018-sæsonens helt store danske tri-event Fyn 2018 Multisport World Championship Festival har fået ny hjemmeside.

Imens det skorter med store internationale mesterskaber på dansk grund i denne sæson, så må vi lige vente et enkelt år mere på endnu et af de helt store. Nemlig Triatlon Festival på Fyn, der i 2018 går under navnet Fyn 2018 Multisport World Championship Festival.

Imens vi venter på den store begivenhed, foregår der dog masser af ting og sager i kulissen. Udover at vi naturligvis er i gang med at kunne tilbyde dig som læser et dybt indblik i arbejdet med det fynske verdensmesterskab, så bliver det nu også meget nemmere at stifte bekendtskab med selve stævnet.

En helt ny og opdateret hjemmeside skal nemlig gøre det nemmere for deltagere, fans og samarbejdspartnere at søge information om den store VM-uge.

 – “Hos Triatlon Festival Fyn 2017 og senere Fyn 2018 Multisport World Championship Festival har vi netop lanceret vores nye hjemmeside. Hjemmesiden skal fremover agere festens midtpunkt fra nu af og frem til Fyn 2018 Multisport World Championship Festival er overstået. Sitet vil samle alle informationer og nyheder der er relevante for de to events. Det vil ligeledes være muligt at møde samarbejdspartnere, sponsorere og ikke mindst stifte bekendtskab med nogle af deltagerne via interviews og lignende,” skriver arrangørerne i en pressemeddelelse. 

 – “Endelig så er det også via sitet, at man melder sig til Triatlon Festival Fyn 2017 og senere Fyn 2018 Multisport World Championship Festival.”

VM-stævnets nye hjemmeside finder du her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply