Den dobbelte olympiske mester Alistair Brownlee annoncerede på sine sociale medier i går, at han i dag skal under kniven for at blive opereret for sine tilbagevendende hofteproblemer. Det betyder en ende på resten af sæsonen.

Den britiske verdensstjerne var en af topfavoritterne til IRONMAN 70.3 verdensmesterskaberne i Chattanooga om lidt over en måned, efter tidligere i år at have rykket op fra de korte til de længere distancer med stor succes. I maj vandt han nemlig blandt andet IRONMAN 70.3 North American Championship foran navne som Sebastian Kienle og Lionel Sanders, imens han også i sit allerførste mellemdistancerace Challenge Gran Canaria var helt suveræn.

– Desværre kommer det til at holde mig ude af konkurrencerne resten af året, men jeg håber det vil give mig mulighed for at fortsætte med gøre dét jeg elsker, i mange år fremover, skriver Alistair Brownlee på sin Instagram-profil.

Udover 70.3 VM, trækker Brownlee dermed også stikket til efterårets Super League Triathlon på den britiske ø Jersey. Det foregår i september, men operationen holder ham altså ude fra at køre ‘på hjemmebane’.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply