Andreas Borch fortsætter sin 2017-sæson i IRONMAN Arizona
Foto: Joan Dols Clota / TriAthWorld
- Annonce -

Michelle Vesterby er bekræftet på startstregen i IRONMAN Arizona om kun få uger. Der er gisninger om at Helle Frederiksen også vil være at finde i det sydamerikanske fulddistancerace og nu melder Andreas Borch sig også på banen.

Det afslører Andreas Borch selv på sin Instagram-konto. Her deler han nemlig en selfie, hvor han beskriver at tallene er begyndt at se okay ud forud for IRONMAN Arizona.

I dette interview vi lavede med Andreas forud for IRONMAN Barcelona for en måneds tid siden, fortalte han, at målet for næste år er at stå på startstregen i Kona 2018.

Barcelona var første step på vejen mod Hawaii, og så planlagde han at køre endnu en IRONMAN i efteråret for at være tidligt ude med indkøring af de vigtige Kona-point. Hvilken en, havde han dengang endnu ikke bestemt sig for.

Men det har han så tilsyneladende nu, hvor han selv afslører at han kridter skoene i Arizona den 19. november.

Med Andreas’ femtendeplads i Barcelona, har han i denne kvalifikationsperiode indkørt 30 point og ligger på en 246. plads i KPR. En god portion point, er der dermed brug for når Andreas krydser målstregen i Arizona senere på måneden. Selvom kvalifikationsperioden dog er lang endnu.

Udover Andreas Borch, er Michelle Vesterby også bekræftet på startlisten i Arizona. Og så er der stærke gisninger om at Helle Frederiksen får sin fulddistancedebut i samme race.

- Annonce -
DEL
Mit navn er Morten og det er mig der ejer Pastaparty.dk. Jeg startede Pastaparty.dk med det formål at skabe mere omtale i og om dansk triathlon. Samtidigt med min indsats her på sitet, svømmer, cykler og løber jeg selv en del, hvilket jeg blogger om på min egen hjemmeside mortenfalknielsen.com.

Warning: Parameter 2 to evosr_front::advanced_custom_search() expected to be a reference, value given in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/pastaparty.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

Skriv et svar