Michelle Vesterby er bekræftet på startstregen i IRONMAN Arizona om kun få uger. Der er gisninger om at Helle Frederiksen også vil være at finde i det sydamerikanske fulddistancerace og nu melder Andreas Borch sig også på banen.

Det afslører Andreas Borch selv på sin Instagram-konto. Her deler han nemlig en selfie, hvor han beskriver at tallene er begyndt at se okay ud forud for IRONMAN Arizona.

I dette interview vi lavede med Andreas forud for IRONMAN Barcelona for en måneds tid siden, fortalte han, at målet for næste år er at stå på startstregen i Kona 2018.

Barcelona var første step på vejen mod Hawaii, og så planlagde han at køre endnu en IRONMAN i efteråret for at være tidligt ude med indkøring af de vigtige Kona-point. Hvilken en, havde han dengang endnu ikke bestemt sig for.

Men det har han så tilsyneladende nu, hvor han selv afslører at han kridter skoene i Arizona den 19. november.

Med Andreas’ femtendeplads i Barcelona, har han i denne kvalifikationsperiode indkørt 30 point og ligger på en 246. plads i KPR. En god portion point, er der dermed brug for når Andreas krydser målstregen i Arizona senere på måneden. Selvom kvalifikationsperioden dog er lang endnu.

Udover Andreas Borch, er Michelle Vesterby også bekræftet på startlisten i Arizona. Og så er der stærke gisninger om at Helle Frederiksen får sin fulddistancedebut i samme race.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply