Med kun fire måneder til det går løs ved IRONMANs europæiske mesterskab på 70.3-distancen, er Camilla Pedersen ganske klar i mælet. Helsingør-racet er i år det race i Europa, hun allerhelst vil levere et topresultat i. 

Den 17. juni befinder en stor del af Europas bedste triatleter på 70.3-distancen, sig i Helsingør. Her bliver der nemlig for andet år i træk, kørt IRONMAN 70.3 European Championship.

Sidste år måtte Camilla Pedersen nøjes med en fjerdeplads efter at have lagt i top tre det meste af dagen. Men er det op til Camilla selv, skal fjerdepladsen i år skiftes ud med en topplacering.

 – Sammen med min træner, har jeg ændret lidt på min formopbygning og kigget på hvordan jeg kommer til at præstere helt optimalt til IRONMAN 70.3 Europamesterskabet på dansk grund. Det er ubetinget det race i Europa, jeg i år, allerhelst vil levere et godt resultat i. Samtidig er er masser af mine konkurrenter der har det på præcis samme måde, så der bliver kamp til stregen, fortæller Camilla Pedersen, der dermed samtidigt bekræfter sin deltagelse i Helsingør-racet.

Camilla kommer til at møde hård konkurrence

Foruden Camilla Pedersen har blandt andre den britiske komet Lucy Charles også meldt sin ankomst til KMD IRONMAN 70.3 European Championship 2018. Og det er for Camilla, en bekræftelse på, at hun ikke er den eneste der har ambitioner om at vinde IRONMAN 70.3 EM i Danmark.

Og for IRONMAN Danmark, viser såvel Camilla Pedersens som Lucy Charles deltagelse, at mesterskabet i år ser ud til at blive endnu mere intenst.

 – Som arrangør er det fantastisk at de op imod 50.000 tilskuere vi forventer langs ruten, får lov til at opleve en dansk hjemmebanefavorit, der har sat alt ind på at ramme topformen, lyder det fra Frej Elbæk Schjeldal fra IRONMAN Danmark.

 – Der er næppe heller nogen tvivl om, at skal man give sig selv en chance for at træde op på podiet til så stort et mesterskab som KMD IRONMAN 70.3 European Championship, så kræver det at fokus, form og de små marginaler kulminerer 17. Juni.

Leave a Reply