Den danske triatlet Maja Stage Nielsen, der fornyligt sikrede sig en imponerede 3. plads til IRONMAN North American Championship i Texas, melder sig klar til Europamesterskabet i IRONMAN 70.3 der afholdes i Helsingør fra den 15. til den 18. juni i år.

For Maja Stage Nielsen er deltagelsen i det mest prestigefyldte triathlonmesterskab nogensinde i Skandinavien første og eneste mulighed for, at måle sig med verdens bedste triatleter forud for IRONMAN VM på Hawaii i oktober. Og den mulighed har hun tænkt sig at forfølge.

Til KMD IRONMAN 70.3 European Championship 2017 d. 18 juni i Helsingør skal Maja Stage Nielsen i konkurrence med det stærkeste felt nogensinde i karrieren. Noget der dog ikke skræmmer triatleten fra Esbjerg.

 – “At måle sig med de bedste i sporten er hvad alle triatleter drømmer om at få muligheden for, og for mig er det eneste mulighed med så mange triatleter til start, som også skal med til IRONMAN VM på Hawaii. De seneste resultater for mit eget vedkommende, giver mig selvfølgelig en tro på, at jeg kan være med hvor det er mest interessant,” siger Maja Stage Nielsen, der med 3. pladsen til IRONMAN North American Championship sikrede sig kvalifikation til IRONMAN VM på Hawaii. Noget alle triatleter drømmer om, men kun meget få lykkedes med.

 – “Jeg tror det kan blive til min fordel, at jeg ikke er under et kæmpe pres for at skulle slutte eksempelvis blandt de fem bedste for at kvalificere mig til VM. Så jeg vil virkelig forsøge at nyde dagen og den helt utrolige stemning der bliver til så stort et IRONMAN mesterskab på dansk grund. Så må vi se hvad det rækker til, for muligheden for at præsterer til det største mesterskab nogensinde i Danmark får du måske kun en gang i livet. Så jeg vil gøre alt jeg kan for at gribe den mulighed,” fortæller Maja Stage Nielsen.

IRONMAN: En stjerne i svøb

Hos IRONMAN glæder man sig til at se Maja Stage Nielsen i dyst med sportens største stjerner:

 – “Vi ser virkeligt Maja Stage Nielsen som en stjerne i svøb på de lange IRONMAN distancer. Og det bliver utroligt interessant at se, hvad hun kan udrette i Helsingør den 18. Juni. Meget fokus vil være på de helt store udenlandske stjerner samt danske profiler som eksempelvis Helle Frederiksen, og det kan gå hen og blive hendes fordel hvis hun rammer dagen,” siger Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef hos IRONMAN i Danmark, der forventer en sand folkefest i Helsingør: 

“Det er ikke bare den 18. juni, men allerede fra 14. Juni og dagene frem til Europamesterskabet at Helsingør fyldes med triathlon aktiviteter, hvor børn, unge og voksne kan prøve kræfter med tri-sporten. Der er virkelig lagt op til en stor folkefest over flere dage.”

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply