Adskillige atleter er i den senere tid testet positiv for Ostarine, men har efterfølgende kunne bevise at stoffet er blevet indtaget gennem en salttablet. Det samme gør sig gældende for den amerikanske pro-triatlet Lucas Pozzetta, der for kun få dage siden, kom med en offentlig udmelding om sin positive dopingprøve.

Den amerikanske pro-triatlet Lucas Pozzetta fra New Hampshire, annoncerede den 8. december på sin Facebook-side, at han er blev testet positiv for Ostarine i en såkaldt in-competition-test.

Pozzetta, der blev 5’er i IRONMAN Lake Placid tidligere i år og nummer otte i IRONMAN 70.3 Mont-Tremblant, fortæller at han efter at have indhentet testresultater fra et uafhængigt laboratorium, har kunne bevise at der er spor af stoffet i en salttablet han har indtaget.

Du kan læse Lucas Pozzettas fulde udtalelse her:

I podcasten Age Grouper of Life, taler Pozzetta også om sin positive dopingprøve.

Sag endnu ikke behandlet hos World Triathlon Corporation

Lucas Pozzettas sag er endnu ikke blevet færdigbehandlet hos World Triathlon Corporation, der er organisationen bag IRONMAN-konkurrencerne. Men allerede nu har han en mistanke om, at han kommer til at blive udelukket fra konkurrencer.

– Jeg står muligvis overfor en udelukkelse fra konkurrencer, selvom jeg kan bevise at det kosttilskud jeg har indtaget, er forurenet, fortæller Lucas Pozzetta.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply