Det lykkedes i går Line Thams at forsvare sin DM-titel på sprintdistancen på Tyren, da hun vandt med et halvt minut til dagens nummer to Sif Bendix Madsen. 

Line Thams var i går hurtigste kvinde i Tri på Tyren der fungerede som det officielle danske mesterskab i non-draft sprinttriathlon. Line var – på grund af sidste års sejr – den sidste kvinde til at blive sendt afsted, men havde ingen mellemtider at køre efter undervejs.

Alligevel formåede hun at vinde med et halvt minut til Sif Bendix Madsen der blev nummer to, og præcis et minut til Pernille Thalund der besatte tredjepladsen. Og det er selvom Line siden hjemkomsten fra Challenge Lisboa (hvor hun i øvrigt blev nummer tre) har haft meget andet end træning at tænke på, da hendes mor ligger i koma på Odense Universitets Hospital.

Thams’ mor havde dog set frem til at se sin datter forsvare sin DM-titel, så selvom hun ikke selv kunne være tilstede, valgte Thams alligevel at stille til start. Og det var med stor succes må man sige.

Line Thams: Der var en masse følelser og en masse tanker

Vi fangede Thams til en kommentar lige inden medaljeceremonien, og her var det en glad og lettet nykåret dansk mester der prøvede at beskrive sit race til Pastaparty.dks reporter Maria.

Tillykke med det. Det gik godt?

– “Øh ja, det gik okay, eller jo.. Det gjorde det, selvfølgelig selfølgelig.

Hvad følte du selv derude?

– “Jeg var godt nok i zonen vil jeg sige. Der var en masse følelser og en masse tanker.

Du kunne godt få det til at køre, og det rullede godt på cyklen?

– “Jeg kørte egentligt ikke så mange flere watt end jeg gjorde i Lissabon (Challenge Lissabon hvor Line blev nummer tre, red.), men jeg vidste godt at der måtte være lidt mere power i benene på løbet. Og det føltes egentligt også okay på løbet.

Du kunne se Michelle?

– “Jeg kunne se Michelle. Jeg tror at ude ved vendepunktet første gang, der så jeg hende. Men det var ikke fordi jeg hentede meget på hende på løbet. Men det var dejligt at vide at hun var lige dér.

Ja, for du er alligevel startet to minutter efter… Så der vidste du nok, at det gik nok meget godt?

– “Jo jo, men man kan sige at jeg havde stadig ikke en fornemmelse af de andre piger der ellers var foran, så jeg prøvede lidt mere og bare køre mit eget løb – og det fungerede meget godt.”

Se mange flere videoer og interviews fra DM Sprint på Tyren på vores YouTube-kanal her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply