Det var en glad Camilla Pedersen vi fangede efter sin nye DM-titel i Juelsminde i søndags, hvor hun lavede en solid præstation over alle tre discipliner. Hendes reaktion på DM-guldet, hvordan optakten har været og hvad det næste bliver, kan du høre meget mere om i videoen herover – og kan du ikke lide video, kan du i stedet læse det hele herunder.

Pastaparty.dk: Camilla Pedersen, tillykke med dit danske mesterskab. Du så ud som om du var i kontrol hele dagen, var det som du havde håbet på eller kan du fortælle os lidt om dit løb?

Camilla Pedersen: Selvfølgelig var det hvad jeg havde håbet på. Jeg havde håbet at jeg kan sætte noget mere afstand på svømningen, men jeg havde lidt drenge bagved mig. Cyklingen gik faktisk rigtigt godt, jeg lå selv hele vejen og jeg trådte bedre end jeg gjorde til sidste EM. Så det var selvfølgelig rigtigt dejligt også. Jeg vidste jo ikke rigtigt hvordan benene havde det i dag, så synes det gik rigtigt godt.

Og så løbet, den tog vi sådan lidt med kontrol og ikke alt for hårdt. Jeg vidste jo godt at benene ikke var helt friske.

Pastaparty.dk: Hvad har du gjort med din træning i de her tre uger hvor du har haft tre konkurrencer, har alt træning været restitution eller har du også kørt nogle hårde pas, eller hvordan?

Camilla Pedersen: Mellem de to EM kørte jeg også nogle hård pas imellem for at holde kroppen i gang, og så i den sidste uge har jeg egentligt bare trænet hvad jeg har lyst til. Sådan for at mærke efter. Så det har været svømning hver dag, fordi det har jeg gjort de andre gange, og det har fungeret rigtigt godt. Så har det også været hård svømning tre gange faktisk.

Cykling har været… Ja jeg kørte jo ræs søndag, og så var det cykling mandag, tirsdag, onsdag, torsdag. Så holdte jeg lige fri fredag, og så cyklede jeg igen i går og cyklede i dag også. Men ikke noget hårdt den her gang, så bare en to-tre timer hver gang og sådan jævnt tempo. Og så løb, det har jeg ikke gjort så meget af, for det er jo der man betaler prisen. Så det har kun lige været to gange kort løb faktisk.

Pastaparty.dk: Skal du så restituere nu, eller er det videre til den næste – hvornår skal du i ilden igen? 

Camilla Pedersen: Selvfølgelig er det restitution nu, med rigtigt meget behandling og massage, så jeg er klar når jeg skal køre igen om to uger i Sverige. Og det er for at være hundrede procent sikker på at jeg har point nok til Hawaii – jeg er meget sikker, men man skal selvfølgelig altid være hundrede procent sikker, så vi tager lige én mere.

Husk at du kan se mange flere videoer fra dansk triathlon på vores YouTube-kanal. Og vil du kun se videoer fra DM på mellemdistancen i Juelsminde, finder du dem alle her.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply