Den spanske superstjerne Javier Gomez vandt ikke kun Challenge Wanaka for godt en uge siden. Undervejs udviste han også utroligt stor sportsmanship, da en konkurrent kom i problemer. 

Under cykelrutens 90 km, fulgtes Gomez nemlig hele vejen med new zealandske Braden Currie. Og da netop Currie undervejs tabte kæden, var der til hans store forbløfelse utroligt meget hjælp at hente fra følgesvenden Javier Gomez.

Først prøvede Gomez nemlig at skubbe Currie imens sidstnævnte forsøgte at sætte kæden på igen, men da det ikke lykkedes og Currie måtte stoppe op for at få styr på kæden, holdte Gomez også ind til siden for at vente på sin følgesvend.

Det fortæller Braden Currie selv i et interview kort efter at have krydset målstregen (se også udtalelsen i videoen herunder).

– Vi pressede hinanden hele dagen. Jeg tabte kæden på et tidspunkt, hvor han kom op på siden af mig og gav mig et skub, for at få mig i gang igen. Det virkede ikke, så jeg måtte af og sætte kæden på igen. Så ser jeg op, og så står han et par hundrede meter længere fremme og venter på mig. Det viser virkeligt klassen på den her fyr, og respekten ude på ruten er virkeligt fed, fortæller Braden Currie i interviewet.

 

I sidste ende var det dog alligevel Javier Gomez der vandt. Dog kun med en smal margin, da Currie kom i mål sølle 17 sekunder efter spanieren.

DEL
Mit navn er Morten og det er mig der driver Pastaparty.dk. Jeg er familiefar med en fantastisk kæreste og to vidunderlige døtre. Og så ser jeg mig selv som ret ambitiøs med tri-sporten, hvor jeg ovre på min personlige hjemmeside Mortenfalkstorling.dk, blogger om min tri-rejse.

Leave a Reply